۰۳ آبان ۱۳۹۷
آبان ۳, ۱۳۹۷

طب سنتی

آبان ۳, ۱۳۹۷ ۰ دیدگاه

طب سنتی

طبق تعریف سازمان بهداشت جهانی طب سنتی مجموعه‌ای است از دانسته‌ها، مهارت‌ها و اعمال که بر پایه نظریه‌ها، باورها و تجربه‌های بومی فرهنگ‌های مختلف است، خواه که قابل شرح باشد یا نباشد، که در بهداشت و نیز پیشگیری، تشخیص، بهبود و مداوای بیماری‌های جسمی و ذهنی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

پوپل نوعی میوه آجیلی است که از درخت نخل هندی به عمل می آید. از دیگر نام های این میوه می توان به اسامی مانند فوفل و پشگلک اشاره کرد.

درختان این گونه بیشتر در نواحی استوایی اقیانوس آرام (ملانزی و میکرونزی)، جنوب شرقی و جنوب آسیا و بخش هایی از شرق آفریقا رشد می کنند.

استفاده از این میوه ها تاثیرات شگفت انگیزی بر روی بدن می گذارد و به همین دلیل است که نسخه های زیادی در طب سنتی آسیای شرقی مربوط به پوپل می شود. در سال های اخیر، تمرکز بیشتری بر روی این میوه شده و تحقیقات زیادی بر روی آن صورت گرفته است. ما در این مقاله شما را با نتایج برخی از مهم ترین این تحقیقات آشنا می کنیم.

خواص پوپل
همان طور که اشاره کردیم این میوه یکی از مهم ترین نسخه های دارویی در طب سنتی آسیای شرقی به شمار می رفته است. خواص درمانی بسیاری را به این میوه نسبت می دهند که بیشتر آنها ریشه در آنتی اکسیدان های قدرتمند آن دارد. تنها نکته ای که در مورد پوپل باید رعایت کرد، دوز مصرفی است، چرا که در این میوه، ماده ای به اسم آرروکلین وجود دارد. آروکلین موجب تغییرات بافتی در مخاط دهان می شود. اگر میزان آروکلین از حد خاصی بیشتر شود، ممکن است آسیب های جدی به شما وارد شود. خانم های باردار و شیرده و اطفال زیر ۹ سال به هیچ وجه نباید از این میوه استفاده کنند.

افزایش اشتها
به گزارش آکاایران: یکی از رایج ترین فواید استفاده از پوپل افزایش اشتها است. همان طور که در بالا نیز اشاره شد در این میوه آروکلین وجود دارد که بر روی مخاط دهان تأثیر می گذارد. تحقیقات نشان می دهد که این ماده بزاق را افزایش می دهد. امروزه دانشمندان دریافته اند که افزایش سطح بزاق با افزایش اشتها رابطه مستقیم دارد. در سال ۲۰۰۸ آزمایشی با شرکت ۱۲۰ داوطلب صورت گرفت. به هر کدام از این افراد ۷۰ گرم پوپل داده شد. بیش از ۱۲۰ نفر از آنها اذعان کردند که بعد از مصرف این ماده احساس گرسنگی در آنها تشدید شده است.

طب سنتی

افزایش سطح انرژی
از دیگر خواص این میوه می توان به افزایش سطح انرژی اشاره کرد. سربازان هندی قبل از نبرد همیشه از این میوه استفاده می کردند. امروزه دانشمندان آزمایش های زیادی بر روی این ماده انجام داده اند. پزشکان سوئدی باور دارند که مصرف این میوه به افزایش تولید گلبول های قرمز منجر می شود. گلبول های قرمز مهم ترین عامل در انتقال اکسیژن در اندام های بدن هستند. هر چه تعداد این گلبول ها بیشتر شود، اکسیژن بیشتری به اندام ها رسیده و در نتیجه سطح انرژی در بدن افزایش پیدا می کند. به همین دلیل است که از پوپل برای افزایش میل جنسی نیز استفاده می شود.

پوپل
سم زدایی بدن
پزشکان طب سنتی هندی همواره از پوپل برای تصفیه خون استفاده می کردند. راهب های بودایی نیز اعتقاد دارند این میوه روح را از شر آلودگی ها حفظ می کند. در این میوه طیف گسترده ای از آنتی اکسیدان های قدرتمند وجود دارد. این آنتی اکسیدان ها، کبد که یکی از مهم ترین اندام ها در سم زدایی بدن و تصفیه آلودگی ها می باشد را از شر آسیب های استرس اکسیداتیو رادیکال های آزاد در امان نگه می دارند. این کار به حفظ سلامت کبد کمک کرده و سم زدایی را در بدن شما بهبود می بخشد. همچنین جالب است بدانید که پوپل یکی از قدیمی ترین روش های درمان انگل است.

درمان اسکیزوفرنی
اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی نوعی اختلال روانی است که نشانه هایی مانند از کار افتادگی فرایندهای فکری، پاسخگویی عاطفی ضعیف، رفتار اجتماعی غیرعادی و ناتوانی در درک واقعیت دارد. یکی از سنتی ترین راه های درمان این بیماری استفاده از دانه های پوپل است هر چند باید بدانید که این روش ممکن است برخی از عوارض جانبی را به همراه داشته باشد. دانشمندان اعتقاد دارند که مصرف این میوه می تواند بر روی عصب های مغزی تأثیر بگذارد. این امر نه تنها به جلوگیری از ابتلا به آلزایمر و زوال عقل کمک می کند، بلکه به کاهش ترشح هورمون های توهم زا نیز منجر می شود.

تقویت سلامت دهان و دندان
اگر از این میوه به اندازه مناسب استفاده شود، می تواند به سلامت دهان و دندان شما کمک کند. در این میوه موادی مانند آروکلین وجود دارند که باعث افزایش بزاق در دهان می شوند. بزاق یکی از عواملی است که از فعالیت های باکتری های مضر دهان مانع می شود. افزایش سطح بزاق در نهایت به کاهش پوسیدگی های دندانی منجر می شود. یکی دیگر از مضرات فعالیت های این باکتری ها، بوی بد است. شما می توانید با جویدن این میوه از شر بوی بد دهان خود نیز خلاص شوید.