۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸
اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۸

آموزش تهیه سالاد رنگی خوشمزه و عالی

اردیبهشت ۱۷, ۱۳۹۸ ۰ دیدگاه

آموزش تهیه سالاد رنگی خوشمزه و عالی

سالاد رنگی که با دیدن آن اشتهای شما بسیار باز خواهد شد و بسیار خوش طعم و عالی نیز هست و ما به شما آن را آموزش می دهیم. مواد مورد نیاز: پاستا فوزیلی رنگی: ۱ پیمانه ، خیار (نگینی خردشده) ۲ عدد ، کرفس (خردشده): یک دوم پیمانه ، زیتون سیاه (حلقه ای شده): یک دوم پیمانه ، تربچه (حلقه ای خرد شده): ۱۵۰ گرم
پیاز (خلالی شده): یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پودر سیر: ۱ پنسه
گوجه فرنگی (نگینی خردشده) ۲ عدد
پنیر چدار (خردشده) یک دوم پیمانه
سبزی خشک معطر: ۱ ق چ
سرکه سفید: ۲ ق س
روغن زیتون: ۲ ق س

آموزش تهیه سالاد رنگی خوشمزه و عالیروش تهیه:
۱- پاستا را درون قابلمه ای حاوی آب جوش و نمک بریزید. بعد حدود ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس آبکش کرده و با آب سرد بشویید.

۲- درون ظرف درداری خیار (از قبل با پوست نگینی خردشده)، کرفس، زیتون، تربچه، پیاز، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را ریخته و با هم مخلوط کنید. سپس در آن را گذشته و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

۳- گوجه فرنگی (از قبل فیله و نگینی شده)، پنیر و پاستا را به مخلوط خیار افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

۴- سبزی معطر خشک (شامل ریحان یا آویشن و یا رزماری) را پودر کرده، سپس با سرکه (یا آب لیموترش) و روغن زیتون داخل کاسه ای ریخته و مخلوط کنید. بعد آن را به مخلوط مواد بیفزایید.

۵- مواد آماده شده را در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود، سپس سرو کنید.